Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Corona virus? Beleef bij ons veilig uw Oosterschelde arrangement!

Het corona-virus zal voorlopig de gemoederen nog bezig houden. Gezondheid staat voorop. En juist daarom is het een goed idee om in ons hotel te komen en veilig te genieten van de prachtige natuur, de Oosterschelde en de heerlijke Oosterschelde-gerechten van Eric.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen en het protcol die vanuit de overheid worden voorgeschreven volledig op. De maatregelen als gevolg van het coronavirus dwingen tot kleinschaligheid. En laat dat nu precies zijn, wat wij het liefste doen! Op een kleinschalige manier, onze gasten een heerlijk verblijf laten beleven in een prachtige omgeving. 

Het restaurant is sinds 1 juni ook weer geopend, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter-maatregel. De openingstijden zijn beperkt en het maximaal aantal gasten ook. Hierbij geldt dat we op de eerste plaats geopend zijn voor onze hotelgasten. Verblijft u niet in het hotel? Dan verzoeken we u vriendelijk voor zowel restaurant als terras van te voren te reserveren:  info@restaurantveerhuis.nl / 0031 167 576046. Het zou zonde zijn, als u het hele eind voor niets komt rijden ...

Kamers
Kamers
Arrangementen
Arrangementen
Restaurant 't Veerhuis
Restaurant 't Veerhuis