Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Corona virus? Beleef bij ons veilig uw Oosterschelde arrangement!

Hotel Oosterschelde

Het corona-virus zal voorlopig de gemoederen nog bezig houden. Gezondheid staat voorop. En juist daarom is het een goed idee om in ons hotel en restaurant te komen en veilig te genieten van de prachtige natuur, de Oosterschelde en de heerlijke Oosterschelde-gerechten van Eric.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen en het protcol die vanuit de overheid worden voorgeschreven volledig op. De maatregelen als gevolg van het coronavirus dwingen tot kleinschaligheid. En laat dat nu precies zijn, wat wij het liefste doen! Op een kleinschalige manier, onze gasten een heerlijk verblijf laten beleven in een prachtige omgeving. Wilt u reserveren of meer info voor het hotel? Dat kan online of telefonisch: 0031 (0) 167576046.

Restaurant 't Veerhuis

Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart is het restaurant op vrijdag (vanaf 17.00 uur), zaterdag (vanaf 17.00 uur) en zondag (vanaf 12.00 uur) geopend. Op de vrijdag én de zaterdag kunt u 'Visavond aan de tafel' reserveren. Wij houden in ons restaurant uiteraard de 1,5 meter-maatregel aan. Het maximaal aantal gasten is daardoor beperkt. Van te voren even reserveren is noodzakelijk. Het zou zonde zijn, als u het hele eind voor niets komt rijden ... Reserveren kan online, of telefonisch 0031(0) 167 576046, b.g.g. 0031 (0)6-82050182. 

Kamers
Kamers
Arrangementen
Arrangementen
Restaurant 't Veerhuis
Restaurant 't Veerhuis