Openingstijden Restaurant 't Veerhuis

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om bij ons te dineren in het restaurant of op het terras. De richtlijnen schrijven voor, dat dit uitsluitend op reservering kan. U kunt reserveren via telefoonnummer 0167-576046 of per e-mail: info@restaurantveerhuis.nl  Houd er rekening mee, dat we als gevolg van de 1,5-meter-regel maar een beperkte capaciteit hebben, dus reserveer tijdig!

De Visspecialiteitenavond in de vertrouwde vorm (buffet) gaan tot eind augustus helaas niet door. Wel hebben we een super leuk alternatief bedacht: de Visspecialiteitenavond aan de tafel. Het principe 'onbeperkt kwaliteitsvis eten' blijft hiermee volledig overeind, en het assortiment en het feit dat we met verse producten werken ook. Meer informatie: info@restaurantveerhuis.nl

Openingstijden Restaurant 't Veerhuis (incl. terras)

Vr-za-zo vanaf 17.00 uur (uitsluitend voor à la carte dineren, we zijn beslist GEEN café)

Inchecken hotelgasten Hotel Oosterschelde:
Dagelijks tussen 15.00 uur en 20.00 uur.
Mocht u buiten deze inchecktijden arriveren, en we zijn niet aanwezig, dan zijn we waarschijnlijk even een boodschap doen. U kunt dan altijd even bellen (0031 167 57 6046) om te vragen of we snel weer terug zijn, zodat u als nog eerder (of later) in uw kamer kan.