Veerhuis - Visspecialiteitenavond

Ook in 2019 organiseren wij onze Visspecialiteitenavonden.We hebben de volgende zaterdagavonden Visspecialiteitenavonden gepland. U bent natuurlijk van harte welkom. Reserveren kan via het speciale reserveringsformulier (klik hier) of telefonisch: 0167-576046

Data Visspecialiteitenavonden:

zaterdag 5 oktober
zaterdag 12 oktober
zaterdag 19 oktober
zaterdag 26 oktober (vol, reserveren niet meer mogelijk)
zaterdag 2 november
zaterdag 9 november
zaterdag 16 november
zaterdag 23 november
zaterdag 30 november

Data Visspecialiteitenavonden 2020 (jan en feb)

zaterdag 18 januari
zaterdag 25 januari
zaterdag 1 febrauri
zaterdag 15 februari
zaterdag 22 februari
zaterdag29 februari


Wat houden de Visspecialiteitenavonden in?

Visgerechten zijn onze specialiteit. Daarom organiseren wij met regelmaat zogenaamde 'Veerhuis Visspecialiteitenavonden'. Op deze avonden hoeft u niet te kiezen tussen onze vis- en schelpdiergerechten, maar volgens het ‘Live & Cooking principe’ kunt u van alle in het restaurant gepresenteerde gerechten wat uitkiezen. Er is weer keuze uit minimaal zeven verschillende soorten vis, die ter plekke, op uw verzoek, door de kok bereid worden. Verder zorgen we er voor, dat u uit verschillende groentes kunt kiezen, en wordt het geheel gecompleteerd met frietjes en gebakken aardappeltjes. De kosten voor een viergangenmenu ‘Oosterschelde Live & Cooking’ met onbeperkt vis eten bedragen euro 39,50 (excl. drankjes). Voor kinderen tot 12 jaar geldt de halve prijs.

Reserveren

Reserveren voor deze avond is wel noodzakelijk. Dit kan digitaal (klik hier), of telefonisch: 0167-576046.

Video's

Visspecialiteitenavond