Veerhuis - Visspecialiteitenavond

Op zaterdagavond is het Visspecialiteitenavond bij Restaurant 't Veerhuis. U bent natuurlijk van harte welkom. Reserveren kan via het speciale reserveringsformulier (klik hier), per e-mail: info@restaurantveerhuis.nl of telefonisch: 0167-576046

De komende Visspecialiteitenavonden vinden op de volgende zaterdagavonden plaats:

Data Visspecialiteitenavonden 2020 


zaterdag 8 februari
zaterdag 15 februari (vol, reserveren niet meer mogelijk)
zaterdag 22 februari
zaterdag 29 februari
zaterdag 14 maart
zaterdag 21 maart
zaterdag 28 maart
zaterdag 4 april
zaterdag 11 april
zaterdag 18 april
zaterdag 25 april
zaterdag 2 mei
zaterdag 9 mei
zaterdag 16 mei
zaterdag 23 mei
zaterdag 30 mei
zaterdag 6 juni
zaterdag 13 juni
zaterdag 20 juni
zaterdag 27 juni
zaterdag 4 juli
zaterdag 11 juli
zaterdag 18 juli


Wat houden de Visspecialiteitenavonden in?

Visgerechten zijn onze specialiteit. Daarom organiseren wij met regelmaat zogenaamde 'Veerhuis Visspecialiteitenavonden'. Op deze avonden hoeft u niet te kiezen tussen onze vis- en schelpdiergerechten, maar volgens het ‘Live & Cooking principe’ kunt u van alle in het restaurant gepresenteerde gerechten wat uitkiezen. Er is weer keuze uit minimaal zeven verschillende soorten vis, die ter plekke, op uw verzoek, door de kok bereid worden. Verder zorgen we er voor, dat u uit verschillende groentes kunt kiezen, en wordt het geheel gecompleteerd met frietjes en gebakken aardappeltjes. De kosten voor een viergangenmenu ‘Oosterschelde Live & Cooking’ met onbeperkt vis eten bedragen euro 42,50 (excl. drankjes). Voor kinderen tot 12 jaar geldt de halve prijs.

Reserveren

Reserveren voor deze avond is wel noodzakelijk. Dit kan digitaal (klik hier), of telefonisch: 0167-576046.

Video's

Visspecialiteitenavond